Bajta T'k prajijo Izjave z ulice O Viktorjih smo spregovorili s Tino, Ludvikom in Tjašo

Z znanimi Korošci "Od A do Ž"

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Naključno vam povejo

Intervju: Andrej Makuc
Jernej Prodnik | Sobota, 17 Januar 2009
Andrej Makuc "Hotel sem spregovoriti o čisto drugih stvareh, kot pa je neko golo in dolgočasno šolsko okolje; o vsem, kar se skriva za to metaforo, za vse tiste stvari, s katerimi se v šoli srečaš in ob katerih ugotavljaš, da je to početje občutljivo in odgovorno, kako si pogosto učitelj nebogljen pred mladimi, ki bi jim moral biti v trdno oporo."
O Viktorjih smo spregovorili s Tino, Ludvikom in Tjašo PDF natisni E-pošta
Prispeval Jure Lesjak in Igor Ranc   
Ponedeljek, 16 Marec 2009 16:26
Če so že povsod po slovenskih televizijskih programih čez vikend govorili o Viktorjih, pa dajmo še nakaj prostora tej prireditvi nameniti na Bajti. Tokrat smo se odločili, da se ustavimo na Prevaljah, kjer smo mimoidoče povprašali o njihovem splošnem mnenju glede Viktorjev, o zadnji izvedbi le-teh, o prejemnikih zlatih kipcev ter seveda o tem, če najbolj zvezdniško prireditev v Sloveniji sploh spremljajo. (Vprašanja, če bi ljudje morda podprli idejo, da bi gala Viktorje zaradi prevelikega pompa raje poimenovali v koroščino - v "Fikane", ki bi verjetno naleteli na slabši odziv - si ni upal odpreti niti novinarski par Bajte. Kaj si o Viktorjih mislijo Tina, Ludvik in Tjaša, pa si le preberite v nadaljevanju.

Tina Kseneman, Prevalje.Tina Kseneman, Prevalje

"Letošnjih Viktorjev si nisem uspela ogledati, ker me ni bilo doma, saj sva bila z možem v tem času na obisku. Drugače jih gledam iz čiste radovednosti, ker me zanima, kdo bo prejel kipec in kdo ne, pri čemer so vedno neki zapleti, ker so nekateri, ki nagrade ne prejmejo, preveč užaljeni."

 

Ludvik Hovnik, Prevalje.

 

Ludvik Hovnik, Prevalje

"Kolikor gledam in spremljam prireditev Viktorji, se mi zdi, da so bili v letošnjem letu izbrani pravi nagrajenci in sem z njimi kar zadovoljen."

 

 

Tjaša Kodrun, Prevalje.

Tjaša Kodrun, Leše

"V času Viktorjev sem bila zunaj s prijatelji, tako da sem jih žal zamudila. V preteklih letih sem jih spremljala, saj gre za dobro prireditev. Všeč mi je, da je Viktorja prejel televizijski voditelj Jurij Zrnec."

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Najbolj brano v T'k prajijo

Kulturniški profili znanih Korošcev

Majda Ravnikar, nekdanja smučarka in pisateljica
Majda Ravnikar

Majda Ravnikar, nekdanja uspešna smučarka, je pred kratkim izdala svoj književni prvenec “Koroška, moj mali veliki (smučarski) svet”, s katerim je na najboljši način izrazila svojo dolgoletno ljubezen do Koroške, smučanja in literature.

Naključno iz Albuma

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti