|
 
Seznam forumov Fraj cajt Fiskultura

Pozdravljen-a Anonymous !

Danes je 05 dec 2023, 06:36

Bajtin Forum

Obvestila

  • Če imate težave pri uporabi foruma (neveljavno uporabniško ime, napačno geslo ipd.), pišite na e-naslov forum[afna]bajta.si.

Alpsko smučanje

Debatni krožek za športne nad-entuziaste, ki kanijo izlivati svoja navijaška čustva na forum.

Re: Alpsko smučanje

OdgovorNapisal/-a StaleY » 03 apr 2011, 20:49

Uporabniški avatar
StaleY
Čuk Boris
Čuk Boris
 
Prispevkov: 5391
Pridružen: 08 nov 2007, 00:52
Kraj: Ravne-LJ

Re: Alpsko smučanje

OdgovorNapisal/-a tadej_j » 02 jun 2011, 08:46

Uporabniški avatar
tadej_j
Gastarbajterji
Gastarbajterji
 
Prispevkov: 1850
Pridružen: 10 nov 2007, 18:07
Kraj: Črna na Koroškem / LJ

Re: Alpsko smučanje

OdgovorNapisal/-a J. Lesjak » 30 avg 2011, 14:06

Odstop Jureta Koširja: Nisem imel več podpore in zaupanja

Jure Košir je zaradi nestrinjanja s politiko vodstva Smučarske zveze Slovenije odstopil z mesta predsednika odbora in zbora alpskih disciplin SZS-ja.

Kot je pojasnil v sporočilu za javnost, se je za odstop odločil, ker vodstvo SZS-ja ni izpolnjevalo določenih pogojev, ki so bili temelj njegovega programa. Njegovo odstopno izjavo posredujemo v celoti.
---
Dne 30. 8. sem predsedniku SZS Tomažu Lovšetu in članom alpskega odbora podal nepreklicno odstopno izjavo z mesta predsednika Odbora in Zbora alpskih disciplin SZS. Za ta korak sem se odločil, ker vodstvo SZS ni izpolnjevalo določenih pogojev, kateri so bili temelj mojega programa – okrepljeno delo z mladimi ter zmanjševanje birokratskega aparata SZS.

Zamišljenega programa nisem več mogel izvajati
Svojega zaupanja nisem mogel upravičiti niti do tekmovalcev in tekmovalk niti do slovenskih alpskih smučarskih klubov in društev, saj brez zaupanja in podpore v moje odločitve nisem mogel izvajati programa, katerega sem predlagal ob izvolitvi na mesto predsednika odbora.

Slabo interno vzdušje
Tudi slabo interno vzdušje, ki je nesporno pogojeno tudi z odhodi vidnejših strokovnjakov, ni pripomoglo k izboljšanju stanja, pač pa je to le poslabšalo in še dodatno otežilo možnosti za delovanje v korist tekmovalcev.

Izgubil sem podporo vodstva
Moj cilj je bil, sploh v zaostrenih gospodarskih razmerah, aktivno sooblikovati boljšo organiziranost in sistem dela alpskih disciplin. Vendar sem v zadnjem času izgubil ne le zaupanje in podporo vodstva v moje delo in odločitve. Še več, moja funkcija predsednika se je po želji vodstva rezultirala zgolj v opravljanju formalnosti le te, to je formalnega vodenja sej, ne pa sooblikovanja boljšega dela na višjem strokovnem nivoju.

Košir deloval na prostovoljni bazi
Ponosen sem, da sem uspel sestaviti strokovni svet, ki ga sestavljajo najeminentnejša strokovna imena slovenskega smučanja. Rad bi poudaril, da sem skupaj s strokovnim svetom in alpskim odborom vedno deloval v korist tekmovalcev vseh reprezentančnih kategorij. Otežena gospodarska situacija je pustila viden pečat v izvajanju našega programa, vendar izguba zaupanja in neodvisnosti v strokovnih odločitvah ne dopuščata možnosti nadaljnjega sodelovanja, ki pa je izhajalo izključno iz volonterskega delovanja.

Zvezi želim uspešno delo, tekmovalcem in tekmovalkam pa čim manj poškodb in veliko uspehov.
Uporabniški avatar
J. Lesjak
Yoda
Yoda
 
Prispevkov: 1644
Pridružen: 21 nov 2007, 18:04

Re: Alpsko smučanje

OdgovorNapisal/-a Dibri^VIP » 21 feb 2015, 12:28

Tina je odstopila na zlati lisici...
Uporabniški avatar
Dibri^VIP
slika na steni
slika na steni
 
Prispevkov: 1204
Pridružen: 12 nov 2007, 11:09
Kraj: Prevalje

Prejšnja

Vrni se na Fiskultura

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov

cron
 

Kdo je prisoten

Po strani brska 10 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skrit in 10 gostov (Podatki temeljijo na uporabnikih, dejavnih v zadnjih 50 minutah)
Rekordno število uporabnikov na strani je 1768 z dne 17 jan 2023, 15:02

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov