|
 
Seznam forumov Ka ldi prajijo Korologija

Pozdravljen-a Anonymous !

Danes je 28 jan 2023, 11:53

Bajtin Forum

Obvestila

  • Če imate težave pri uporabi foruma (neveljavno uporabniško ime, napačno geslo ipd.), pišite na e-naslov forum[afna]bajta.si.

Vabilo: Poklicna pot v EU in Slo ter črpanje EU sredstev

Veda o Koroški. Kaj se godi?

Vabilo: Poklicna pot v EU in Slo ter črpanje EU sredstev

OdgovorNapisal/-a Simon Delakorda » 11 maj 2011, 14:15

Spoštovani,

v okviru Tedna Evrope lepo vabljeni k ogledu ter posredovanju vprašanj in komentarjev v neposrednem spletnem video prenosu in klepetalnici foruma "Možnosti vstopa na poklicno pot v Evropski uniji in Sloveniji", ki se bo začel v petek, 13. maja ob 9.30 uri prek spletnega naslova http://www.evropske-razprave.si/zaposlo ... e-sredstev. Na forumu bosta sodelovala evropska poslanka Tanja Fajon (S&D/SD) in evropski poslanec Jelko Kacin (Alde/LDS).

Ob 11.30 uri bo sledila okrogla miza na temo črpanja evropskih sredstev, kjer bodo svoje mnenje in izkušnje predstavili Regionalna razvojna agencija za Koroško, Tehnološki razvojni center za Koroško, Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje in župani koroških občin.

Oba prek spleta prenašana dogodka bosta potekala v mali dvorani Kulturnega doma na Ravnah na Koroškem. Več informacij na http://www.europarl.si/view/sl/Spletne_ ... ce_16.html.

Vaša vprašanja in komentarje gostom na obeh dogodkih lahko prek spletne klepetalnice http://www.evropske-razprave.si/zaposlo ... e-sredstev ali na elektronski naslov simon.delakorda@inepa.si posredujete že sedaj.

Vnaprej se vam najlepše zahvaljujemo za posredovanje spodnjega vabila zainteresiranim organizacijam in posameznikom prek vaših informacijskih mrež.

Dogodek organizirata Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji in podjetniški center A.L.P. Peca.

Lepo vabljeni,

mag. Simon Delakorda, moderator
Simon Delakorda
lesena šavfla
lesena šavfla
 
Prispevkov: 4
Pridružen: 19 feb 2009, 12:55

Vrni se na Korologija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov

cron
 

Kdo je prisoten

Po strani brska 6 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skrit in 6 gostov (Podatki temeljijo na uporabnikih, dejavnih v zadnjih 50 minutah)
Rekordno število uporabnikov na strani je 1768 z dne 17 jan 2023, 15:02

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov