|
Melanholija obupa sredi kaosa? Srce razbito in tudi ogledalo? Tukaj se lahko zjokate na ramenih natakarjev, povprašate pivske brate za nasvet in rešujte preostale nadvse vsakdanje, a kljub temu zelo kompleksne težave.
Napisal/-a zala » 27 sep 2008, 11:59
Fak kejk paštete pa js pojem... Ponavadi je to edino v hladilniku (v mariboru), redko kdaj so kake salame pa tako:) Najbolš je gavrilovič. Ko sm nazadne argeto jedva je bva t k tekoča, da se mi je zagravžava. Drgač je pa una od perutnine ptuj (?) tut dora, ko je tk pakirana ko salama. Bajdvej, ful blesava pakunga.
Morm pa omenit namaze MU, ki so zdej še bol raznovrstnih okusov, odkar je nova pakunga. Tti namazi so pa carski.
-

zala
- Moderatorka

-
- Prispevkov: 473
- Pridružen: 11 nov 2007, 17:37
Napisal/-a El_Niño » 27 sep 2008, 15:49
Turisticna pasteta bi mogla bit samostojna moznost v anketi 
Žerjav ima ful sposobne ljudi, škoda ker so v pizdo pofukani. (neurotic, marec\\\'09)
-

El_Niño
- Gastarbajterji

-
- Prispevkov: 1329
- Pridružen: 11 nov 2007, 22:00
- Kraj: Crna na Koroskem
Napisal/-a Ana » 27 sep 2008, 18:24
Heh, fajn tema. Paštete sm rada jedla včasih, vmes sem imela obdobje, da so se mi totalno zagnusle. Od pripovedovanj, ka vse je nt zmešano. Fuj.  Ampak dandanes pojem dokaj veliko paštete, ampak samo Argetino tunino. Pa včeraj sm poskusla novo z okusom lososa, ni tk slaba. Tunina pašteta gre odlično poleg žemeljc, kot prilogo pa tudi kakšen sir, paradižnik, paprika ... Vse paše. Pa vse je dobro. Ostale paštete pa zelo redko, sploh ne vem, kdaj sm nazadnje kakšno drugo, kot pa tunino.
-
Ana
- Gastarbajterji

-
- Prispevkov: 530
- Pridružen: 13 apr 2008, 18:02
Napisal/-a neurotic » 27 sep 2008, 22:24
Turistično pašteto jeta sam ti pa Jason tk da se vzdrži neprimernih komentarjev, haha. Drugače pa mislim, da bi moralo kakšne ljudi, ki redno žvečijo čigumije, najbrž še najmajn skrbeti za to, kaj vse zmešajo v paštete. Vsaj po moje no, kaj mislite? Ka še jete zravn, a sam namažete na sveže žemljice pa to je to? Niti toplega mleka niti nč? Paradajz bom js probu naslednjič, če ga bom mel pri roki, na priporočilo Ančke. Sir - navadn, ementaler, šmarskega roka, gaudo, samostanski (my fav)? 
It was a brilliant cure, but we lost the patient
-

neurotic
- Tago Mago

-
- Prispevkov: 4506
- Pridružen: 07 nov 2007, 14:43
- Kraj: Electric Ladyland
Napisal/-a zala » 28 sep 2008, 12:27
Zadnč sm privč jedva čebulo gr zravn.. pa mavo posoleno. Fajn je, edino mavo štorasto je jest (če ni žemlja). Drgač pa vlkokrat sir poknem gr (ponavadi mamo edamca doma:)), zravn pa itak vedno paše paradajz al pa paprika.
Mleko mi pa nekot ne gre v račun.. Mleko zravn paštete?
Prej kak jogurt tekoči navadn:)
-

zala
- Moderatorka

-
- Prispevkov: 473
- Pridružen: 11 nov 2007, 17:37
Napisal/-a kulpims » 29 sep 2008, 22:17
js pa sm kurjo mažem. al pa pikantno kurjo, če mi je dolgcajt. pa kislo mleko zravn
-

kulpims
- Muderator

-
- Prispevkov: 256
- Pridružen: 13 mar 2008, 12:08
- Kraj: SG
Napisal/-a Ana » 02 okt 2008, 22:07
Mleko zraun paštete -  Neurotic, kaj je v žvečilnih takega? Js jih tolk počvekam, da vidim, a se morm resno zamislit in se odvadit. 
-
Ana
- Gastarbajterji

-
- Prispevkov: 530
- Pridružen: 13 apr 2008, 18:02
Napisal/-a neurotic » 03 okt 2008, 18:23
Poleg vsega ostalega sranja, ki prihaja iz kemikalij iz katerih so pač narejeni, tudi umetna sladila, ki so skoraj po pravilu zelo škodljiva. V žvečilnih korporacije Wrigley se tako najde sladilo aspartam (E951), ki je preko številnih raziskav dokazano zelo škodljivo, vendar ga je farmacevtski lobi pač uspešno vpeljal v skoraj vsa živila, ki imajo oznako "brez sladkorja". Tako da tudi slednje je v veliki večini primerov gladko nateg, ker je aspartam že sam po sebi nekajkrat bolj škodljiv od navadnega cukra. Wiki, Orbit - ne hvala!
It was a brilliant cure, but we lost the patient
-

neurotic
- Tago Mago

-
- Prispevkov: 4506
- Pridružen: 07 nov 2007, 14:43
- Kraj: Electric Ladyland
Napisal/-a ModJo » 03 okt 2008, 20:28
Nimas se kaj izogibat E-jem, itaq bos hin pocas... dedi.
Rad mam pasteto, se posebej domaco jetrno, s pookusom salotke in svinjskih jetr. Yummy
-
ModJo
-
Napisal/-a neurotic » 04 okt 2008, 13:34
It was a brilliant cure, but we lost the patient
-

neurotic
- Tago Mago

-
- Prispevkov: 4506
- Pridružen: 07 nov 2007, 14:43
- Kraj: Electric Ladyland
Napisal/-a đađa » 04 okt 2008, 14:27
Argeta!!! Pikantna pa tunina. 
interneti spt štekajo.
-

đađa
- Gastarbajterji

-
- Prispevkov: 248
- Pridružen: 11 nov 2007, 23:21
Napisal/-a StaleY » 04 okt 2008, 19:17
Majkemi kulpims, kislo mleko zravn paštete  Woooo, ke bi ga lahko zaj na hitro dobo, to je pa ja tk doro 
‘Človek nazadnje v stvareh ne najde nič drugega, kakor kar je sam vložil vanje.’
-

StaleY
- Čuk Boris

-
- Prispevkov: 5391
- Pridružen: 08 nov 2007, 00:52
- Kraj: Ravne-LJ
Napisal/-a neurotic » 05 okt 2008, 00:55
Pol sm pa js z mlekom čudn, ja 
It was a brilliant cure, but we lost the patient
-

neurotic
- Tago Mago

-
- Prispevkov: 4506
- Pridružen: 07 nov 2007, 14:43
- Kraj: Electric Ladyland
Napisal/-a StaleY » 05 okt 2008, 09:37
Kdo je rek da si čudn? Mleko pa pašteta itak greta z roko v roki. Kislo mleko pa še tejk bolj 
‘Človek nazadnje v stvareh ne najde nič drugega, kakor kar je sam vložil vanje.’
-

StaleY
- Čuk Boris

-
- Prispevkov: 5391
- Pridružen: 08 nov 2007, 00:52
- Kraj: Ravne-LJ
Napisal/-a Ana » 05 okt 2008, 13:55
Ne bi niti probala mleka zraun paštete.  Mah, čigumiji so fajn, pa naj majo nt ne vem ka. 
-
Ana
- Gastarbajterji

-
- Prispevkov: 530
- Pridružen: 13 apr 2008, 18:02
Vrni se na Oštarija
Kdo je prisoten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov
|
|