|
Melanholija obupa sredi kaosa? Srce razbito in tudi ogledalo? Tukaj se lahko zjokate na ramenih natakarjev, povprašate pivske brate za nasvet in rešujte preostale nadvse vsakdanje, a kljub temu zelo kompleksne težave.
Napisal/-a StaleY » 17 feb 2008, 21:00
Nor si  to je bil joke za izbrance, ki sploh vejo da so to sendviči 
‘Človek nazadnje v stvareh ne najde nič drugega, kakor kar je sam vložil vanje.’
-

StaleY
- Čuk Boris

-
- Prispevkov: 5391
- Pridružen: 08 nov 2007, 00:52
- Kraj: Ravne-LJ
Napisal/-a jarane » 17 feb 2008, 21:25
Fati je mega  Hami mi je bil od nekdaj prevelek (ni bvo cajta za čik še pole). Samo tunin, je pa res über döber - prekaša vse. Ja, razmerje je pomembno - verjemi, ker smo poskusili vse možno! Veliko vlogo igra tudi sama viskoznost namaza. Če je preveč "tekoč", ni pravi. Mora bit tak kot je! A kaj ko še za tuno ne vem katero uporabljajo (verjetno uno najbolj poceni, iz špara)!? Ka res nima noben kakih vez in poznanstev na DTKju? Dajte malo požokat, no! Objavimo recept na forumu, pa bo v roku 1h najbolj bran forum v Sloveniji 
-

jarane
- Muderator

-
- Prispevkov: 351
- Pridružen: 12 nov 2007, 18:11
Napisal/-a jarane » 17 feb 2008, 21:41
Aja, sem pozabo... za Fatija recept si hoto: Potrebuješ: - en dan staro srednje veliko žemljo - štiri rezine čajne/suhe salame - eno rezino sira - razmočen, zvegetiran odrezek paprike (tak, čigar barva vleče že na rjavo) Žemljo prerežeš na pol (počez) in 4 rezine salame previdno porazporediš po spodnji polovici (na notranji strani, da ne bo pomote). Nato na vrh skrbno priložiš še rezino sira in na sir še odrezek praprike. Vse pokriješ z zgornjo polovico perezane žemlje. Sendvič nato zaviješ v PVC folijo, po možosti tako, da prepušča zrak, saj tako omogočiš naravnim sestavinam da dihajo. Nato izdelek daš v hladilnik in ga tam pustiš najmajn 24ur, da se sestavine navadijo druga druge. Voila! Gutten apettiten!  Če pa želiš doseči res pristen okus, prosi nekoga da ti ga proda, po tem ko je ravnokar prodal 6 hotdogov, 3 kifeljne, 5 toplih sendvičev, vse pokasiral, prešlatal ves denar in si vsake toliko zaradi kapljajočih sestavin (majoneze, ketchupa) obliznil prste. Pri tem se poskušaj čimbolj gužvati in truditi, da ne slišiš sošolca ko ti zadaj vpije: "Daj še za mene enga vzemi!", ker maš itak poln k**** vsega trpljenja, potrebnega temu, da se poskusiš normalno človeško nahraniti. Ampak to so zgolj nianse. Moj nasvet: Preden se ga lotiš, odstrani papriko. Res. Ej, resno. 
-

jarane
- Muderator

-
- Prispevkov: 351
- Pridružen: 12 nov 2007, 18:11
Napisal/-a StaleY » 17 feb 2008, 21:47
No, da nemo spamali. Študentsko kosilo #1Pire krompir s čežano in hrenovkami za 2 osebi (alpa eno grozno lačno)Sestavine:-2 jabolki -5 ali 6 srednje velikih gomoljev krompirja -paket 4 hrenovk (ali več, po izbiri) -maslo/margarina -mleko -sol -sladkor Priprava:Olupiš krompir in ga razrežeš na primerno majhne kocke, daš v posodo z vodo, soliš (pol male žličke) in skuhaš do mehkega  Enako narediš z jabolkami, le da jih ne soliš  Ko je krompir skuhan, odliješ vodo, dodaš malo žličko margarine/masla, ter pol deci mleka. Speštaš s orodjem pri roki (sam uporabljam palični mešalnik) in po potrebi dosoliš. Tudi z jabolkami postopaš podobno, le da njim dodaš nekaj sladkorja, še posebej če so japke bolj kisle. Obenem skuhaš še hrenovke in vse skupaj postrežeš. Dober tek!
‘Človek nazadnje v stvareh ne najde nič drugega, kakor kar je sam vložil vanje.’
-

StaleY
- Čuk Boris

-
- Prispevkov: 5391
- Pridružen: 08 nov 2007, 00:52
- Kraj: Ravne-LJ
Napisal/-a StaleY » 17 feb 2008, 21:52
jarane je napisal/-a:Pri tem se poskušaj čimbolj gužvati in truditi, da ne slišiš sošolca ko ti zadaj vpije: "Daj še za mene enga vzemi!", ker maš itak poln k**** vsega trpljenja, potrebnega temu, da se poskusiš normalno človeško nahraniti. Ampak to so zgolj nianse.
Eh to je samo za tste ko nimajo vez  
‘Človek nazadnje v stvareh ne najde nič drugega, kakor kar je sam vložil vanje.’
-

StaleY
- Čuk Boris

-
- Prispevkov: 5391
- Pridružen: 08 nov 2007, 00:52
- Kraj: Ravne-LJ
Napisal/-a Nikolaj V. Gogolj » 17 feb 2008, 23:14
O fak, kaka slika ... Skor sami pacienti.
Neki napiš co, pa jo daj v hai nit.
Oh, fuck! Someone is wrong on the internet!
-

Nikolaj V. Gogolj
- Yoda

-
- Prispevkov: 6417
- Pridružen: 11 nov 2007, 15:06
- Kraj: Vukojebina
Napisal/-a StaleY » 18 feb 2008, 08:49
Eh, samo favšn si, ko si mogo zmirm v riži čakat 
‘Človek nazadnje v stvareh ne najde nič drugega, kakor kar je sam vložil vanje.’
-

StaleY
- Čuk Boris

-
- Prispevkov: 5391
- Pridružen: 08 nov 2007, 00:52
- Kraj: Ravne-LJ
Napisal/-a ModJo » 18 feb 2008, 13:19
Nikolaj V. Gogolj je napisal/-a:O fak, kaka slika ... Skor sami pacienti.
Neki napiš co, pa jo daj v hai nit.
Ahaha. Drag queens. 
-
ModJo
-
Napisal/-a neurotic » 20 feb 2008, 15:21
Srednje lepa ženska si bil v gimnaziji StaleY 
It was a brilliant cure, but we lost the patient
-

neurotic
- Tago Mago

-
- Prispevkov: 4506
- Pridružen: 07 nov 2007, 14:43
- Kraj: Electric Ladyland
Napisal/-a Monkey » 26 mar 2008, 14:03
Staley a še maš ta pulover? 
Young children, left without supervision, often engage in monkey business.
-

Monkey
- Muderator

-
- Prispevkov: 1682
- Pridružen: 11 nov 2007, 15:17
Napisal/-a Nikolaj V. Gogolj » 26 mar 2008, 15:27
Najjače ... doma zaštrikan pulover.
Hosta je pa še zaj isti.
Oh, fuck! Someone is wrong on the internet!
-

Nikolaj V. Gogolj
- Yoda

-
- Prispevkov: 6417
- Pridružen: 11 nov 2007, 15:06
- Kraj: Vukojebina
Napisal/-a StaleY » 26 mar 2008, 16:16
Monkey je napisal/-a:Staley a še maš ta pulover? 
Nekih more bt. Sicer je pa tta tema za recepte če se ne motim  Daj monki, stresi kak dobr recept iz rokava.
‘Človek nazadnje v stvareh ne najde nič drugega, kakor kar je sam vložil vanje.’
-

StaleY
- Čuk Boris

-
- Prispevkov: 5391
- Pridružen: 08 nov 2007, 00:52
- Kraj: Ravne-LJ
Napisal/-a Monkey » 26 mar 2008, 16:18
Zej morn na faks, pol pa bo.
Young children, left without supervision, often engage in monkey business.
-

Monkey
- Muderator

-
- Prispevkov: 1682
- Pridružen: 11 nov 2007, 15:17
Vrni se na Oštarija
Kdo je prisoten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov
|
|