|
Melanholija obupa sredi kaosa? Srce razbito in tudi ogledalo? Tukaj se lahko zjokate na ramenih natakarjev, povprašate pivske brate za nasvet in rešujte preostale nadvse vsakdanje, a kljub temu zelo kompleksne težave.
Napisal/-a The Dude » 13 feb 2008, 22:33
Koliko je v vas kuharja? Se znajdete med ponvami, voki, skledami in ostalo kramo? Js mislim, da gleda na dejstvo da sem ded, dokaj vlko cajta zabavam v kuhni. Nekak mi je fajn kaj napacat skup dorega. Ste še vedno prepričani, da je kuhna ženski plac? Včasih mi že malca ni dost da bi dal sam salamo na kruh, morm si zmislit neka pa vse skup zmešat v kako kislo smetano, pa popečt kruh al pa kaj.  Sam da neki mrdam. Glavna jed mi pa do zdaj najbolj uspejo tortilje s piščančjim mesom. Vedno poližemo skledo Lahk napišem recept, če koga zanima. Pa če ma kdo kako fajn jed naštudirano, naj kr doda 
Zadnjič spremenil Anonymous, dne 13 feb 2008, 22:37, skupaj popravljeno 1 krat.
burek je več znan v tem da je več uporaben in več je za stranke tut povabljiv
-

The Dude
- Yoda

-
- Prispevkov: 2212
- Pridružen: 11 nov 2007, 15:43
Napisal/-a Nikolaj V. Gogolj » 13 feb 2008, 22:44
V skuto (200g) dodamo tuno iz konzerve (120g). Dodamo še par rezin salame (npr. piščančja prsa v ovitku), ki jo poprej narežemo na majhne koščke (kvadratke). Za okus dodamo še nekaj soli, poper ter rdečo papriko v prahu. Vse skupaj dobro premešamo. Obrok je pripravljen.
Postrežemo lahko s kruhom ali brez.
Pomoje paše še marsikaj noter, mogoče kak predlog?
Oh, fuck! Someone is wrong on the internet!
-

Nikolaj V. Gogolj
- Yoda

-
- Prispevkov: 6417
- Pridružen: 11 nov 2007, 15:06
- Kraj: Vukojebina
Napisal/-a The Dude » 13 feb 2008, 22:52
Take zadeve so super  Js večkrat kr zagrabim konzervo tune, narežem zelenjavo ki mi pride pod roke, ruknem zravn malo majoneze ali ksile smetane in se lepo najem. edit : vidim zej, da v tvojem u bistvu sploh ni zelenjave kaj. definitvno manjka kaka paprika sveža na kocke narezana, morda tut malo čebule.
Zadnjič spremenil Anonymous, dne 13 feb 2008, 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
burek je več znan v tem da je več uporaben in več je za stranke tut povabljiv
-

The Dude
- Yoda

-
- Prispevkov: 2212
- Pridružen: 11 nov 2007, 15:43
Napisal/-a The Dude » 14 feb 2008, 01:08
hey, don't be expecting me doin' all the cooking round here, 'kei woman?
burek je več znan v tem da je več uporaben in več je za stranke tut povabljiv
-

The Dude
- Yoda

-
- Prispevkov: 2212
- Pridružen: 11 nov 2007, 15:43
Napisal/-a Jane Doe » 15 feb 2008, 15:20
The Dude je napisal/-a:hey, don't be expecting me doin' all the cooking round here, 'kei woman?
Well.. I do. 
-

Jane Doe
- Gastarbajterji

-
- Prispevkov: 250
- Pridružen: 11 nov 2007, 17:20
- Kraj: Ravne / Kor.
Napisal/-a zala » 17 feb 2008, 00:18
Nikolaj, porajalo se mi je vprašanje zakaj tega namaza al karkoli že je, nikol doma nismo vidli?
-

zala
- Moderatorka

-
- Prispevkov: 473
- Pridružen: 11 nov 2007, 17:37
Napisal/-a Nikolaj V. Gogolj » 17 feb 2008, 19:46
Naj se ti v prihodnje porajajo kakšna bolj smiselna vprašanja.
Oh, fuck! Someone is wrong on the internet!
-

Nikolaj V. Gogolj
- Yoda

-
- Prispevkov: 6417
- Pridružen: 11 nov 2007, 15:06
- Kraj: Vukojebina
Napisal/-a jarane » 17 feb 2008, 20:19
Plačam za recept tuninega namaza, ki so ga izumili na DTKju na Ravnah. Poskusil večkrat, uspeh = 0. Kaj torej ja tako prekleto dobrega v tuninih sendvičah, ki jih DTK pridno trži dijakom gimnazije Ravne?
-

jarane
- Muderator

-
- Prispevkov: 351
- Pridružen: 12 nov 2007, 18:11
Napisal/-a The Dude » 17 feb 2008, 20:30
Js mislim da je tuna + koruza + majoneza. U bistvu je ziher to. ka pa si tej paco še? Al pa lahk da je kisla smetana, sam močno dvomim.
burek je več znan v tem da je več uporaben in več je za stranke tut povabljiv
-

The Dude
- Yoda

-
- Prispevkov: 2212
- Pridružen: 11 nov 2007, 15:43
Napisal/-a Jane Doe » 17 feb 2008, 20:32
Js plačam več!!!11 Omg, to je neki najbolj dorega nasploh. Pa ja sploh ne jem kaj drugega za malco. Sicer so 1,30evra, dragi sicer za to, kar dobiš, ampak dooobriii aaaaaa! Dude: ja, sam ko sam delaš, ne trofiš razmerja. Ja vda je kisla smetana in to ne malo, pa poper tut. The Dude je napisal/-a:Js mislim da je tuna + koruza + majoneza. U bistvu je ziher to. ka pa si tej paco še? Al pa lahk da je kisla smetana, sam močno dvomim.
 ti ga sploh še jedo nisi. 
-

Jane Doe
- Gastarbajterji

-
- Prispevkov: 250
- Pridružen: 11 nov 2007, 17:20
- Kraj: Ravne / Kor.
Napisal/-a The Dude » 17 feb 2008, 20:35
no, tej pa kisla smetana, pred cajtom sm ga jedo, se ne spomnem glih okusa. Pa ne se zajebavat, kako razmerje alo  Ne vidim kje se vam zatakne 
burek je več znan v tem da je več uporaben in več je za stranke tut povabljiv
-

The Dude
- Yoda

-
- Prispevkov: 2212
- Pridružen: 11 nov 2007, 15:43
Napisal/-a StaleY » 17 feb 2008, 20:41
Dobit bi mogo recepte od Hamija, pa Fatija, pa Vegija, pa Totija 
‘Človek nazadnje v stvareh ne najde nič drugega, kakor kar je sam vložil vanje.’
-

StaleY
- Čuk Boris

-
- Prispevkov: 5391
- Pridružen: 08 nov 2007, 00:52
- Kraj: Ravne-LJ
Napisal/-a The Dude » 17 feb 2008, 20:43
Ne me jebat, a vi vsi sam sendviče žrete skoz? 
burek je več znan v tem da je več uporaben in več je za stranke tut povabljiv
-

The Dude
- Yoda

-
- Prispevkov: 2212
- Pridružen: 11 nov 2007, 15:43
Vrni se na Oštarija
Kdo je prisoten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov
|
|