Bajta

Razstavno okno

Pasica

Naključno iz Albuma

Naj vas ne spregledajo! PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Sreda, 11 Marec 2009 11:50
Tako to gre, na žalost v Bajtin Dogodkovnik nismo vpisali ene izmed prireditev, ki so se odvile ta vikend. Po besedah obiskovalca ni šlo za prav velik dogodek, vseeno pa bi nekaterim pomenilo veliko, če bi jo vpisali v zbirko vseh Koroških dogodkov, ki smo jo ljubkovalno poimenovali Dogodkovnik. Ker je skoraj nemogoče, da bi sami sledili čisto vsem dogodkom in prireditvam, ki se zgodijo na Koroškem, in se nam zato kakšen kdaj pa kdaj izmuzne, naproščamo vse organizatorje, da nas o svojih dogodkih sproti obveščajo. In mi bomo poskrbeli, da bodo ljudje izvedeli o njih. Seveda lahko dogodke vpisujete tudi vsi ostali obiskovalci, če imate o njih dovolj informacij in bi radi pomagali pri obveščanju javnosti.

Kako? Preprosto ... Obstajata dve možnosti, obe pa sta nadvse preprosti. Prireditev lahko na primer v Dogodkovnik vpišete čisto sami in mi jo bomo le naknadno potrdili. Navodila za objavo dogodkov si lahko preberete s klikom na to povezavo. Če vseeno niste povsem prepričani, kako objaviti dogodek, nas lahko o njih obveščate tudi preko e-maila na naslov Dogodkovnik e-mail
Bajtin Dogodkovnikin dogodek bomo vnesli namesto vas. Tako preprosto je, dogodek bo objavljen v čim krajšem možnem času - vsekakor pa priporočamo, da nas o njem obvestite čim hitreje, saj mnogi obiskovalci "listajo" in si delajo plane za več kot teden naprej.

Vsem, ki boste pomagali pri razvoju Dogodkovnika, se najlepše zahvaljujemo!
 

Izpostavljen dogodek

Pokrovitelj sekcije
Dodaj dogodek!

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti