Bajta Album Bajtin foto razpis Majski foto razpis z nagrado za najboljšega

Fotografski profil

Pasica

Bajta hodi po sv(e)to

Pasica

Mesec skozi eno oko

Pasica
Majski foto razpis z nagrado za najboljšega PDF natisni E-pošta
Prispeval Jan Klančnik   
Ponedeljek, 03 Maj 2010 18:05

rezultat glasovanjaKar 123 vas je glasovalo in izbralo zmagovalca prvega foto razpisa na vašem najljlubšem spletnem portalu. S fotografijo "Božja Bajta" se je v Bajtine anale zapisal Borut Kogelnik, o komur ste na Bajti pred časom že lahko brali.

Prve dni je sicer kazalo, da bo titulo meseca aprila prevzel Matjaž Merčnik s svojo fotografijo bajte "pri Jurčku" pod Uršljo goro, a ga je na dolgi rok Borut prehitel za zajetnih 31 glasov.

Edini nesrečnik, ki je ostal brez enega samcatega glasu je bil naš sodelavec Samo Strel, ki se je zato sprva še nekaj kujal in zaklinjal, da ne bo nikoli več sodeloval, a se je potem, ko smo mu obljubili 500 gramsko Milko z lešniki nekako pomiril. Konec koncev pa je najvažneje sodelovati.

Pa bodi dovolj o preteklem razpisu, pred nami je že nov, za mesec maj. In tokrat upamo, da se bo zavoljo obljubljene nagrade prijavil še kakšen amaterski ali profesionalni ljubitelj fotografije več.

Tisti, ki bo ta mesec prejel največ glasov bo namreč od našega mesečnega sponzorja prejel nagrado. Kaj pa, vas zanima? Najbolje da si kar sami ogledate (klik).

Kdor se bo hotel potegovati za nagrado, bo moral poslati fotografijo, ki bo ustrezala razpisnim pogojem.

Pravila igre so ista kot prejšnji mesec:

  • fotografijo v digitalni obliki dostavite na naslov info{afna}bajta.si
  • zadnji rok za oddajo je do vključno srede 19.5.2010
  • naj bo pokončna ali ležeča, edini pogoj je, da fotografija po širini zaseda najmanj 1500px, najbolje pa bo, če nam jo dostavite kar v čimvečji ločljivosti
  • fotografija se mora navezovati na razpisano temo

Dolžan sem vam seveda razodeti še temo, ki naj bi navdihnila vašo fotografsko ustvarjanje. Ta mesec je to beseda prebujenje.

Božja bajta - Foto: Borut Kogelnik
Zmagovalna fotografija meseca aprila avtorja Boruta Kogelnika.

 

Dodaj dogodek!

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti